Vrienden Cuypershuis Roermond

Terugblik activiteiten

Bezoek aan Beeldengalerij het Depot in Wageningen op 8 nov. 2019

Ruim 50 Vrienden vertrokken op een prachtige zonnige vrijdagmorgen met de bus naar de Beeldengalerij in Wageningen.

Na de koffie met uiteraard iets lekkers erbij zijn zij rond half twaalf in drie groepen verdeeld. Twee zijn de Galerij, onder begeleiding van twee gidsen, gaan bezichtigen en een groep op eigen gelegenheid de Villa Hinkeloord.

Na een boeiende rondleiding van ruim één uur langs prachtige beelden in o.a. de vaste collectie maar zeker ook in de wissel expositie “De Vier Elementen” en een even zozeer prachtige wandeling door de tuin en bezoek aan de Villa  kwamen de groepen weer bij elkaar om gezamenlijk met de bus te vertrekken naar het prachtig gelegen restaurant van het hotel “De Wageningse Berg”.

Hier werd een heerlijke lunch genuttigd om daarna weer terug te rijden naar de Beeldengallerij. De derde groep ging onder leiding van een gids ook de vaste collectie en de wisselexpositie bezoeken terwijl de eerste twee groepen op eigen gelegenheid o.a. de bijzonder mooie tuin en de Villa konden bezoeken.

Na een bijzonder geslaagd bezoek aan de Beeldengalerij en Vila Hinkeloord en met het zeer mooie weer geweldig genoten hebbend van de mooi aangelegde tuin ging het gezelschap wederom met de bus naar “De Wageningse Berg” alwaar onder het genot van een drankje en hapjes deze geweldige excursie werd afgesloten.

Bekijk meer terugblikken

Woensdag 29 november 2023 was het dan eindelijk zover! Met 40 personen stapten we ’s morgens vroeg in de bus...

Donderdag 8 en vrijdag 9 juni 2023 hebben in totaal 40 leden van onze Vrienden de expositie ‘Arts & Crafts’...

Afgelopen dinsdag zijn we met 13 geïnteresseerde Vrienden naar Tilburg gereisd voor een bezoek aan het TextielMuseum en museum De...

Word vriend en ondersteun het Cuypershuis

Ga naar de inhoud