Vrienden Cuypershuis Roermond

Terugblik activiteiten

Nieuwjaarsreceptie 2020

Een kleine honderd Vrienden waren op 26 januari in het Cuypershuis bij elkaar voor de eerste vriendenontvangst van 2020.

Een kleine honderd Vrienden waren op 26 januari in het Cuypershuis bij elkaar voor de eerste vriendenontvangst van 2020.

Samen met het team van het Cuypershuis had het bestuur van de Vrienden een gezellig en informeel samenzijn in het Cuypers Café georganiseerd.

Na het ontvangst met een kopje koffie/thee met een heerlijk petit fours was er toch een klein officieel halfuurtje in de educatieve ruimte.

Hierin gaf Jeannine Hövelings, conservator, ons, naast informatie over de lopende exposities, een kijkje in de plannen van de komende maanden in ons museum. De reconstructie van het Cuypersplafond en de herinrichting van de vaste presentatie. Hierdoor is het Cuypershuis gesloten van 9 maart t/m 31 mei.

Tot slot  gaf Riky van Hoorn, voorzitter,  een terugblik op het afgelopen “Vriendenjaar” en een “vooruitblik” op het komende jaar. Plannen die wij, al dan niet in samenwerking met medewerkers van het museum, in 2020 hopen uit te voeren.

Hierna was er een bijzonder gezellig samen zijn met een hapje en een drankje. Tevens was er de mogelijkheid de exposities te bezichtigen.

Bekijk meer terugblikken

Woensdag 29 november 2023 was het dan eindelijk zover! Met 40 personen stapten we ’s morgens vroeg in de bus...

Donderdag 8 en vrijdag 9 juni 2023 hebben in totaal 40 leden van onze Vrienden de expositie ‘Arts & Crafts’...

Afgelopen dinsdag zijn we met 13 geïnteresseerde Vrienden naar Tilburg gereisd voor een bezoek aan het TextielMuseum en museum De...

Word vriend en ondersteun het Cuypershuis

Ga naar de inhoud